NEW YEAR JUNIOR’S CAMP

 

"Τις πύλες του ανοίγει το Σύγχρονο Προπονητικό Κέντρο Μπιτς Βόλει Triantafyllidis BEACH ARENA, προκειμένου να υποδεχτεί το ΝΕΟ ΕΤΟΣ και τα δεκάδες παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο NEW YEAR JUNIOR’S CAMP!

Τα σχολεία κλείνουν και η αθλητική διασκέδαση αρχίζει! 

Tην Τρίτη 2 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου η διοργάνωση που θέλει να γίνει θεσμός ξεκινάει για να προσφέρει μοναδικές στιγμές σ' αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 16 ετών στις πιο άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος με 2 κλειστά γήπεδα Μπιτς Βόλει.

 

Το NEW YEAR JUNIOR’S CAMP όπως και EASTER JUNIOR’S CAMP (11 με 13 Απριλίου 2018 στο ibeach) φέρει τη σφραγίδα των Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Κώστα Ταμπουρατζή και βασικό μέλημα τους είναι η διασκέδαση και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών. 

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, από τους κορυφαίους, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις των πιό σύγχρονων αθλητικών κέντρων Μπιτς Βόλει στην Ελλάδα.

 

Το NEW YEAR JUNIOR’S CAMP είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το αγαπημένο τους άθλημα.

 

Το πρόγραμμα που υλοποιείται από προπονητές με επιστημονική κατάρτιση περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής. 

 

Σεμινάρια Ψυχολογίας-Διατροφής

Στη διάρκεια του NEW YEAR JUNIOR’S CAMP θα πραγματοποιηθούν, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. 

Τα παιδιά μέσα από μια ευχάριστη συζήτηση με επιστήμονες και διαδραστικά παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή τους αλλά και την ψυχολογία που είναι πολύ βασικά στοιχεία στον σύγχρονο αθλητισμό.

 

Πρόγραμμα

09.00-09.15 : Άφιξη παιδιών στο Προπονητικό Κέντρο Μπιτς Βόλει Triantafyllidis BEACH ARENA Λ. Σπάτων 42 στο Γέρακα

Τα παιδιά θα κατευθύνονται από τους προπονητές του NEW YEAR JUNIOR’S CAMP στους αγωνιστικούς χώρους του προπονητικού κέντρου

9.30-13.15 : Αθλητικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις.

13.30-13.45: Αναχώρηση παιδιών από το Προπονητικό Κέντρο από Λ. Σπάτων 42

 

Παροχές

Επίσημη φανέλα του camp

Δίπλωμα Συμμετοχής

Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης

Ελαφρύ γεύμα

 

Κόστος Camp

25 €

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

6932561501-6948462282

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

#KostasMichalis #Junior’sNewYearCamp #MaziGiaTinAnaptyxi

COCO nail house Beach Arena OFFICIAL PARTNER

 

H Beach Arena στα πλαίσια των ΕΠΙΣΗΜΩΝ συνεργασιών της σε θέματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ, που άπτονται του αθλητισμού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το COCO nail house Ψυχικού αποτελεί OFFICIAL PARTNER του νέου αθλητικού μας κέντρου.

 

Με οδηγό την υγεία του αθλούμενου, το beach Arena και το COCO προσφέρουν σε κάθε νικητή golden κατηγορίας ένα FULL BODY MASSAGE διάρκειας 60’ ,ιδανικό για σωστή χαλάρωση των μυών και φροντίδα του σώματος έτσι ώστε να μπορεί να ασχολείται μακροχρόνια με το αγαπημένο του άθλημα!

Βάλτε στόχο την υγιή νίκη!

 

 

Η #BV_SuperLeague, το μεγαλύτερο project στην ιστορία του ερασιτεχνικού Ελληνικού Beach Volley έρχεται. 

Η αγωνιστική δράση ξεκινά ταυτόχρονα, αυτό το Σαββατοκύριακο, σε 4 τοποθεσίες:  Χανιά, Πάτρα, Παπάγου και Γέρακα 

 

Υπάρχει ειδική πρόβλεψη στον αγωνιστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε όσοι φίλοι το επιθυμούν να μπορούν να παίξουν τόσο σε iBeach Volleyball Club (Σάββατο Silver και Κυριακή Gold) αλλά και σε Triantafyllidis BEACH ARENA (Σάββατο Gold και Κυριακή Silver).

 

Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στην αφίσα.

 

Βλέπετε την προκήρυξη της διοργάνωσης στο παρακάτω link:

 

http://www.beacharena.gr/index.php/2-uncategorised/390-prokiryksi-superleague

 

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συνδιοργάνωσης περισσότεροι απο 25 φορείς σε όλη την Ελλάδα και σύντομα θα ανακοινώσουμε τις συνεργασίες μας και το καλεντάρι.

 

Δήλωσε συμμετοχή έγκαιρα για να εξασφαλίσεις την θέση σου στην διοργάνωση

Facebook page

Youtube Page

My LinkedIn Profile

View Michalis Triantafillidis's profile on LinkedIn

Η Βίβλος του Beach Volley