ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε πιθανές απορίες σας σχετικα με εμάς και την λειτουργία μας.

 

Τι είναι το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA;

To TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο άθλησης Beach volley. To TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα που περιλαμβάνει 2 ΚΛΕΙΣΤΑ γήπεδα με χαλαζιακή άμμο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της διεθνούς ομοσπονδίας, επιπλέον αποδυτήρια ανδρών γυναικών, τουαλέτα ΑΜΕΑ, γραφείο, εντευκτήριο, video room, ανοικτό γυμναστήριο, κερκίδα. Στόχος του είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η οργανωμένη εκπαίδευση όλων των ηλικιών που αγαπούν το παιχνίδι στην άμμο. Περιλαμβάνει SCHOOL members δηλαδή παιδικά τμήματα (8-16 ετών), YELLOW, GREEN, BLUE, RED members δηλαδή τμήματα ενηλίκων (17-60 ετών), PRO members για αθλητές/ριες του πανελληνίου και παγκοσμίου πρωταθλήματος, FAMILY members, FREE PLAY members. Tο προπονητικό team συγκροτούν επίλεκτα στελέχη και αναγνωρισμένοι προπονητές με διεθνή εμπειρία!

 

Έχει το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA άδεια λειτουργίας από την περιφέρεια για επίσημη σχολή ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ;

Το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι η ΠΡΩΤΗ επίσημη ΣΧΟΛΗ Μπιτς Βόλει στην Ελλάδα. Έχει άδεια λειτουργίας από την περιφέρεια Ανατολικής Αττικής τηρώντας  όλες τις προβλεπόμενες απαιτήσεις του νόμου. Είναι πιστοποιημένη εγκατάσταση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης - ΕΟΠΕ

http://www.volleyball.gr/beach-volley/pistopoihmenes-egkatastaseis/triantafyllidis-beach-arena

 

Πως φτάνω με μέσα μαζικής μεταφοράς στο TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA;

Το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπάτων 42 στο Γέρακα περίπου 500 μέτρα από την Λεωφόρο Μαραθώνος (Παναγίτσα).

Με μετρό κατεβαίνεται στο σταθμό ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ και στη συνέχεια επιβιβάζεσθε στο αστικό λεωφορείο 304. Περίπου 12 λεπτά αργότερα κατεβαίνετε στη στάση Μιαούλη.

 

Έχει εντευκτήριο – καφέ - free wifi - το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA;

Το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA έχει ένα σύγχρονο καφέ και ο χώρος παρέχει free wifi, που μπορείς να περάσεις ευχάριστα παρακολουθώντας τις προπονήσεις και τα τουρνουά.

 

Πως γίνομαι μέλος στο TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA;

Με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και χαρτί γιατρού (παθολόγου ή καρδιολόγου) που να βεβαιώνει πως η κατάσταση της υγείας σας, σας επιτρέπει να αθλείστε.

 

Πόσο διαρκεί η προπόνηση και πόσα άτομα περιλαμβάνει;

Η διάρκεια της προπόνησης για τα yellow, green, blue (έως αυστηρά 8 άτομα) & red members (4 άτομα) είναι 1 ώρα και 30 λεπτά ενώ για τα school members (έως 10 άτομα) είναι 60 λεπτά.

 

Πάρκινγκ βρίσκω εύκολα στο TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA; 
Από την κεντρική είσοδο στην οδό Τυρταίου υπάρχει μεγάλος χώρος για το πάρκινγκ των αυτοκινήτων.

 

Έχει αποδυτήρια το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA;
Υπάρχουν αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, με πρόσβαση και τουαλέτα ΑΜΕΑ, wc, ντουζιέρες και αποθηκευτικοί χώροι με δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων.

 

Το προσωπικό του TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA έχει επιστημονική επιμόρφωση;
Το εντυπωσιακό για το προσωπικό του TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA (προπονητές, διευθυντής, γραφείο τύπου & δημοσίων σχέσεων) είναι ότι όλοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων στην εξειδίκευση τους. Τα βιογραφικά όλων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα.

 

Ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας του TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA;

Το TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο σε καθημερινή βάση από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

 

Αναβάλλονται προπονήσεις ή τουρνουά λόγω καιρικών συνθηκών στο TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA;

Στο TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA δεν αναβάλλεται ποτέ καμμία αθλητική εκδήλωση, γιατί τα γήπεδα είναι κλειστά και επιτρέπουν την διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Facebook page

Youtube Page

My LinkedIn Profile

View Michalis Triantafillidis's profile on LinkedIn

Η Βίβλος του Beach Volley