Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Λεωφόρος Σπάτων 42
  Γέρακας - Τ.Κ.: 153 44
  (Είσοδος: Τυρταίου 2)
 • 210 6618825 - 6932561501

Φόρμα Επικοινωνίας

  Συχνές Ερωτήσεις

  Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο άθλησης μπιτς βόλεϊ, ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα με δύο ΚΛΕΙΣΤΑ γήπεδα χαλαζιακής άμμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Διαθέτει αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, τουαλέτα ΑΜΕΑ, coaching και video room, κερκίδα, café, boutique. Όραμά της είναι η ανάπτυξη του αθλήματος του μπιτς βόλεϊ και η οργανωμένη εκπαίδευση όλων των ηλικιών που αγαπούν το παιχνίδι στην άμμο.
  Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι η ΠΡΩΤΗ επίσημη ΣΧΟΛΗ μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Έχει άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής. Λειτουργεί υπό την εταιρεία Dialectics News Athletics (διακριτικός τίτλος DNA Desk ΙΚΕ) ενώ είναι πιστοποιημένη εγκατάσταση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).
  Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπάτων 42 στον Γέρακα. Η κεντρική είσοδος είναι από την οδό Τυρταίου 2, περίπου 500 μέτρα από τη Λεωφόρο Μαραθώνος (Παναγίτσα). Με μετρό κατεβαίνετε στον σταθμό ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ και στη συνέχεια επιβιβάζεσθε στο αστικό λεωφορείο 304. Περίπου 12 λεπτά αργότερα κατεβαίνετε στην στάση ΜΙΑΟΥΛΗ.
  Ναι! Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA διαθέτει café όπως και free wifi. Ακόμη κι αν δεν παίζετε μπιτς βόλεϊ μπορείτε να περάσετε ευχάριστα παρακολουθώντας τις προπονήσεις και τα τουρνουά.
  Με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής και την προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης (παθολόγου ή καρδιολόγου) που να βεβαιώνει πως η κατάσταση της υγείας σας είναι τέτοια που σας επιτρέπει να αθλείστε.
  Η διάρκεια της προπόνησης για τα yellow, green, blue (έως 8 άτομα) & red members (4 άτομα) είναι 1 ώρα και 30 λεπτά. Για τα school members (έως 10 άτομα) είναι 60 λεπτά.
  Μπροστά και γύρω από την κεντρική είσοδο επί της οδού Τυρταίου υπάρχει μεγάλος χώρος για να αφήσετε το μεταφορικό σας μέσο.
  Βεβαίως! Έχει αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, όπως και τουαλέτα ΑΜΕΑ. Επιπροσθέτως: WC, ντουζιέρες και αποθηκευτικοί χώροι με δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων.
  Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο σε καθημερινή βάση από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
  Στην TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA δεν αναβάλλεται, λόγω καιρού, αθλητική εκδήλωση. Τα γήπεδα είναι κλειστά και επιτρέπουν τη διεξαγωγή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
  Καλάθι Αγορών