Η Beach Arena

Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο άθλησης μπιτς βόλεϊ, ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα με δύο ΚΛΕΙΣΤΑ γήπεδα χαλαζιακής άμμου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Στις εγκαταστάσεις της, επίσης, λειτουργεί από το φθινόπωρο του 2019 functional training studio το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε συνδυασμό με το μπιτς βόλεϊ αλλά και αυτόνομα. Διαθέτει αποδυτήρια ανδρών & γυναικών, τουαλέτα ΑΜΕΑ, coaching/video corner, κερκίδα, café, boutique. Όραμά της είναι η ανάπτυξη του αθλήματος του μπιτς βόλεϊ και η οργανωμένη εκπαίδευση όλων των ηλικιών που αγαπούν το παιχνίδι στην άμμο.

Περιλαμβάνει:

 • SCHOOL members, δηλαδή παιδικά τμήματα (8-14 ετών)
 • YELLOW, YELLOW+ (functional training), GREEN, GREEN+ (functional training), RED members (ειδική ζώνη), δηλαδή τμήματα ενηλίκων (έως 60+ ετών)
 • MASTER members για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
 • FREE PLAY members

Επίσης:

 • Διοργανώνει, κάθε Σαββατοκύριακο, από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Ιούνη, τουρνουά στις εγκαταστάσεις της
 • Συνεργάζεται με φορείς του μπιτς βόλεϊ σε Ελλάδα και εξωτερικό
 • Συμμετέχει σε μεγάλα αθλητικά event
 • Εφαρμόζει εκπτωτική πολιτική σε μέλη οικογενειών και ζευγάρια
 • Προσφέρει σχολικά και εταιρικά προπονητικά πακέτα
 • Επενδύει στον αθλητικό τουρισμό με διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας
 • Την dream team της συγκροτούν επαγγελματίες με εμπειρία και ήθος.

Γιατί να επιλέξετε την BEACH ARENA

Για τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Θα μάθετε μπιτς βόλεϊ από τον ρέκορντμαν Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Η Triantafyllidis Beach Arena δεν φέρει το όνομά του απλώς. Ο Μιχάλης προπονεί και εποπτεύει, βρίσκεται διαρκώς στον αγωνιστικό χώρο.

Για το προπονητικό της πρόγραμμα

Ουδέποτε θα βαρεθείτε στη διάρκεια των προπονήσεων καθώς το πρόγραμμα συνεχώς εμπλουτίζεται. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες και να έχετε πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές σας.

Για τη δημιουργικότητά της

Ό,τι κάνει, όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η Beach Arena είναι τελευταίας κοπής και βασίζονται στην εμπειρία των παλαιότερων, τις ιδέες των νεότερων και την υψηλού επιπέδου κατάρτιση όλων ανεξαιρέτως των στελεχών της.

Για τα πακέτα των υπηρεσιών της

Ατομικά ή μη, όλα τα πακέτα της Beach Arena είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να συμπεριλαμβάνουν και να ικανοποιούν. Επίσης, έχουν λογικές τιμές, προσαρμοσμένες στην εποχή και τις δυσκολίες της. Με μια κουβέντα –value for money.

Για τα γήπεδά της

Θα προπονείστε στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα, στον μοναδικό χώρο με δύο κλειστά γήπεδα χαλαζιακής άμμου, τα οποία έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIVB.

Για το ομαδικό πνεύμα

Η Beach Arena δεν είναι μόνο τα γήπεδά της. Είναι οι μοντέρνοι χώροι της, το café της, η boutique της, η ατμόσφαιρα και η αύρα της. Είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη για τον αθλητισμό και χτισμένη στις αξίες του. Είναι ομάδα. Μια μεγάλη παρέα.