Μιχάλης ΤριανταφυλλίδηςBusiness Owner

Το όνειρο του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη να μπορούν οι λάτρεις -όπως ο ίδιος- του μπιτς βόλεϊ να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα όλες τις εποχές του χρόνου, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, έγινε πραγματικότητα τον Οκτώβρη του 2017. Τότε θεμελίωσε την Triantafyllidis Beach Arena με τα δύο κλειστά της γήπεδα και τους ωραίους χώρους, προσφέροντας μεγάλη χαρά στους ερασιτέχνες -και καθημερινά όλο και πιο πολλούς- αθλητές του μπιτς βόλεϊ στην Αθήνα.

Έκτοτε βρίσκεται, δίχως υπερβολή, νυχθημερόν στη Beach Arena· προπονεί, συντονίζει, σχεδιάζει δράσεις με επίκεντρο το μπιτς βόλεϊ και μαζί με την ομάδα του υλοποιούν διαρκώς νέα project.

Στο πρόσωπο του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, οι μεν νεότεροι βλέπουν τον αφοσιωμένο δάσκαλο και απαιτητικό προπονητή, οι δε παλαιότεροι τη χρυσή γενιά του ελληνικού βόλεϊ και το χάλκινο της Γάνδης στους Πανευρωπαϊκούς του 1987.

Για την ιστορία, ο Μιχάλης είναι ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους. Συνολικά 25. 12 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα στη σάλα, 6 πρωταθλήματα και τον τίτλο του King of the Beach στο μπιτς βόλεϊ. Μετρά 365 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική, 14 χρόνια στον Ολυμπιακό, 4 στον Παναθηναϊκό.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, sports marketing και web master. Μιλάει αγγλικά.

Καλάθι Αγορών