Χρήστος ΒολουδάκηςSport Advisor

Christos VoloudakisO Χρήστος Βολουδάκης ξεκίνησε το βολεϊ σε ηλικία 11 ετών από το υπόγειο του “Γεώργιος Μόσχος”· έτσι έλεγαν, τότε, το κλειστό της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα 16 του εντάχθηκε στην ομάδα των ανδρών. Τιμής ένεκεν έκανε έκτοτε το 16 νούμερο στη φανέλα του. Εκτός από την ΑΕΚ έχει αγωνιστεί με τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, τον Α.Ο. Κηφισιάς, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό (με τον οποίο έχει πάρει Πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup) και τον Εθνικό Πειραιώς.

Με το μπιτς βόλεϊ ξεκίνησε να ασχολείται το 2003. Με τον συμπαίκτη του Θωμά Καπίρη -στον οποίο, άλλωστε, χρωστά τη ‘γνωριμία’ του με το βόλεϊ- έχουν βρεθεί στο βάθρο 6 φορές με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 1 χάλκινο. Με τον Σταύρο Τριανταφυλλίδη κατέκτησαν, το 2007, την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors Beach Volley.

Αδυνατεί να φανταστεί τον εαυτό του εκτός βόλεϊ και τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η προπονητική στο μπιτς, διότι, όπως λέει, “είναι από τη φύση του λίγο πιο αυτόνομο από τη σάλα”. Μισός Άγγλος (από μητέρα) δηλώνει φίλαθλος της Chelsea.

Καλάθι Αγορών