48 ώρες στο Navarino Challenge 2018 (vids&pics)

Φύγαμε από την Αθήνα με συννεφιά, γυρίσαμε με ψιλόβροχο. Στο μεσοδιάστημα, 13 και 14 Οκτώβρη 2018, ευτυχήσαμε να …ψηθούμε κάτω από τον ήλιο της Μεσσηνίας, στο Costa Navarino, όπου γινόταν, όπως όλα τα τελευταία 6 χρόνια -το μαρτυρά, άλλωστε, και τ’ όνομά του- το Navarino Challenge.

Για πρώτη φορά, φέτος, το καλεντάρι του συμπεριέλαβε το αγαπημένο μας άθλημα· το μπιτς βόλεϊ. Η Triantafyllidis Beach Arena είχε, εδώ και μήνες, δεχτεί πρόταση να το ‘τρέξει’ και την είχε με χαρά αποδεχτεί.

Η πρώτη ημέρα, λοιπόν, κύλησε με προπόνηση, η δεύτερη με τουρνουά.

Στον τελικό, οι Γιάννης Μώραλης (που ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα δημαρχιακά του καθήκοντα στον Πειραιά για να μας τιμήσει) και Άρης Μάρκου βρέθηκαν απέναντι από τους Αφροδίτη Μέντζου και Πέτρο Διουμπιώτη. Επικράτησαν η Αφροδίτη και ο Πέτρος.

Χαρήκαμε πολύ αυτό το διήμερο με την αγάπη που έδειξαν στο άθλημά μας όσοι πήραν μέρος στην προπόνηση και το τουρνουά μας. Άλλο τόσο, όμως, συγκινηθήκαμε με την βράβευση-έκπληξη από το θεσμό του Navarino Challenge του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και των κορυφαίων Παναγιώτη Γιαννάκη, Περικλή Ιακωβάκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Ντιν Καρνάζη και Τζο Αρλάουσκας. Όχι μόνο εμείς· όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα, Σάββατο βράδυ 13 Οκτώβρη 2018.

Photo storyΚαλάθι Αγορών