Η Beach Arena βράβευσε μαθητές της και τίμησε Σφυρή και Μουστακίδη

Κυριακή 2 Φλεβάρη 2020. Ο καιρός δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλοκαιρινός στην καρδιά του χειμώνα.

Έτσι, οι αθλητές και οι φίλοι της Beach Arena είχαν ένα λόγο παραπάνω να είναι στις εγκαταστάσεις της στον Γέρακα πολύ πριν από το ραντεβού στις 12 το μεσημέρι για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της και τις βραβεύσεις των μαθητών της που διακρίθηκαν το 2019 καθώς και Ελλήνων legend του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ.

Φέτος οι κατηγορίες των βραβείων στους μαθητές ήταν πλουσιότερες κατά δύο. Εκτός, δηλαδή, από τα καθιερωμένα βραβεία στις κατηγορίες Rookie γυναικών/ανδρών και Best Player γυναικών/ανδρών, απονεμήθηκαν και εκείνα των Fair Play Player και Entertainment Player

Έχοντας μπροστά του την πρωτοχρονιάτικη πίτα με το καινούργιο λογότυπο του καναλιού της Beach Arena στο YouTube, το Beach Arena TV, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ξεκίνησε την εκδήλωση με τις βραβεύσεις των legend. 

Η πρωταθλήτρια μπιτς βόλεϊ Έφη Σφυρή, πρωτοπόρος στο μπιτς βόλεϊ αγωνιστικά αρχικά αλλά και επιχειρηματικά στη συνέχεια, ήταν η πρώτη που ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης κάλεσε κοντά του για να της απονείμει τιμητική πλακέτα. Είχε στην αγκαλιά της το μικρό της κοριτσάκι καθώς από την πρώτη στιγμή έκανε σαφές με διαμαρτυρίες και φωνούλες ότι όπου είναι η μαμά του θα είναι κι εκείνο.

Η Έφη Σφυρή με την κόρη της
Μιχάλης Τριανταφυλλίδης – Έφη Σφυρή

Στην επόμενη βράβευση βοήθησε το Skype. Στην άλλη άκρη της σύνδεσης, ο θρύλος του βόλεϊ Σάκης Μουστακίδης, από την Αλεξανδρούπουλη όπου ζει. Μεγάλη η συγκίνηση του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη μιλώντας με τον συμπαίκτη του σ’ εκείνη την Εθνική που έφερε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα, το 1987, με το χάλκινο στη Γάνδη, θερμό και παρατεταμένο το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Σύνδεση μέσω Skype με τον Σάκη Μουστακίδη

Εφτά αθλητές της Beach Arena βραβεύτηκαν για την επίδοσή τους στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Είναι οι εξής:

2019 Female Rookie: Χριστίνα Καραβία

Χριστίνα Καραβία – Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

2019 Male Rookie: Γιώργος Γερασίμου

Γιώργος Γερασίμου – Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

2019 Female Player: Ισμήνη Γαλιγάλη

Ισμήνη Γαλιγάλη – Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

2019 Male Player: Μιχάλης Παλαιολόγος

Μιχάλης Παλαιολόγος – Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

2019 Fair Play Player: Βαλάντης Στεφανιδάκης

Βαλάντης Στεφανιδάκης – Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

2019 Entertainment Player: Σπύρος Τσίτος – Νώντας Κόκκαλης (ισοψήφισαν)

Σπύρος Τσίτος – Μιχάλης Τριανταφυλλίδης – Νώντας Κόκκαλης

Ωραία έκπληξη της ημέρας η απρόσμενη βράβευση της Έφης Σφυρή για την προσφορά της στον αθλητισμό και της Μαρίας Καρχιλάκη ως αφανούς CEO της Beach Arena από τον χορηγό του τουρνουά της Κυριακής bagie.gr, δηλαδή τα αδέλφια Νώντα και Ευτύχη Κόκκαλη.

Νώντας Κόκκαλης – Μαρία Καρχιλάκη – Ευτύχης Κόκκαλης
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Beach Arena


Καλάθι Αγορών