Πανελλήνια πρώτη αγωνιστικού Grass Volleyball στην Άκολη Αιγίου

Η αρχή έγινε και το πρώτο αγωνιστικό Grass & Volleyball Festival στην Ελλάδα, που συνδιοργάνωσαν το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αιγιαλείας και οι αθλητικοί φορείς iΒeach και Triantafyllidis Beach Arena, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 στην Άκολη του Αιγίου. Το τουρνουά είχε τεράστια επιτυχία, ο αριθμός των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το κέφι και η χαρά συμμετεχόντων και κοινού ήταν απερίγραπτα.

Τα φιλέ για το Grass Volleyball στήθηκαν στην έκταση από γρασίδι δίπλα στο γήπεδο του Beach Volleyball μια ανάσα από τα γαλαζοπράσινα νερά της Άκολης. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 9.30 το βράδυ. Συμμετείχαν 30 ομάδες από ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Αττική.

Στον τελικό των ανδρών Grass Volleyball επικράτησαν οι Αμερικάνοι Σαμ ΜακΚόλουμ και Φίλιπ Μάλεβιτς των Κώστα Φούκη και Κώστα Μάρκου με 2-1 σετ (19-17, 10-15, 11-8) σε έναν έντονο και με μεγάλες ανατροπές αγώνα.

Στον τελικό των γυναικών Grass Volleyball επικράτησαν οι Ευανθία Λάβδα και Ευανθία Μπαλδώκα  των Ναταλίας Μαγκριώτη  και Παρασκευής Αγά με 2-0 σετ (15-10, 15-11).

Στον τελικό του μικτού Beach Volleyball επικράτησαν οι Νίκος Ντόντης και Χαρά Σπυροπούλου των Κωνσταντίνου Κογκαλίδη και Ευανθίας Λάβδα με 2-1 σετ (13-15, 15-12, 11-8).

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος έκανε την απονομή των επάθλων στους φιναλίστ του Grass Volleyball ενώ σ’ εκείνους του Beach Volleyball, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε βίντεο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Triantafyllidis (@mtriant)Καλάθι Αγορών